Directions
Mancare de Post
Mancare de Post – preparate simple si usor de pregatit.
Va puteti diversifica meniul in perioada Postului Pastelui. Va recomand 25 retete cu: fasole boabe, naut, linte, ciuperci, praz, stevie, urzici, vinete, cartofi, soia, cus-cus, avocado si un desert.
Fasole batuta
Bruschete cu fasole boabe
Pasta de naut
Salata de vinete
Bilute din pate vegetal cu seminte
Pate din ciuperci si fasole
Tocanita de ciuperci cu mamaliga
Ciulama de ciuperci
Pilaf de orez de post cu legume si ciuperci
Garnitura de orez cu legume
Tocanita din ciuperci si praz
Sarmale de post cu soia granule
Tocanita de soia cu legume
Stevie cu orez
Tocanita de cartofi si mazare
Mancare de linte rosie
Pilaf cu urzici
Ciorba de linte
Legume la cuptor
Cus-cus cu legume sote