Bilute din pate vegetal cu seminte Bilute din pate vegetal cu seminte – aperitiv de post. Daca doriti sa pregatiti un platou cu produse de post va recomand sa pregatiti aceste...
Tocanita din ciuperci si praz – preparat de post Tocanita din ciuperci si praz – o reteta usoara cu doua fire de praz, doua maini de ciuperci, un ardei rosu,...
Fasole cu ciolan afumat – iahnie de fasole cu ciolan afumat Fasole cu ciolan afumat – reteta traditionala romaneasca. Fasole boabe cu ciolan afumat la ceaun, fiarta incet la un...
Drob de ciuperci Drob de ciuperci – un drob fara carne cu verdeturi proaspete de primavara. Daca nu va place carnea de miel si doriti sa aveti pe masa de...
Tocanita de soia cu legume – mancare de post Tocanita de soia cu legume – reteta usor de preparat din ingrediente sanatoase si hranitoare. Soia este unul din cele mai...
Ciorba de perisoare de vita sau bors de perisoare Ciorba de perisoare de vita este preferata familiei mele. Cu perisoare pufoase din carne de vita tocata la masina prin sita...
Budinca din dovlecei sau budinca din bostanei Budinca din dovlecei – gustare usoara, ingrediente putine. La mine acasa dovlecelul se consuma in fiecare saptamana, anul acesta am plantat si zucchini,...
Chiftelute din dovlecei sau chiftelute din bostanei Chiftelute din dovlecei – aperitiv sau fel principal. Preparat simplu si gustos. E vremea dovleceilor, va recomand chiftelute din dovlecei rasi pe razatoare...
Salata de fasole pastai cu maioneza. Salata de fasole pastai cu maioneza cu putin usturoi este o salata usoara de vara. Simpla, rapida si gustoasa. Este una din salatele mele...
Ciorba de vacuta – Bors de vacuta Ciorba de vacuta este o ciorba nelipsita din meniul tuturor romanilor, cu carne de vita si neaparat un os, cu multe legume...