Ingredients
-
pentru blat
-
10 linguri Faina
-
6 linguri Zahar
-
6buc oua
-
esenta de vanilie
-
pentru crema
-
200 gr mascarpone
-
200 ml frisca lichida
-
3 linguri zahar pudra
-
2 pliculete -20 gr Zahar vanilat
-
pentru glazura
-
100 gr ciocolata cu lapte
-
100 ml frisca lichida
-
10 gr unt
-
sirop
-
50 gr Zahar
-
300 ml apa
-
capsuni pentru decor
Directions
Tort inimioara – tort aniversar
Tort inimioara – un desert dulce facut cu mult drag pentru cei dragi.
Se apropie Sf Nicolae, 1 Martie si 8 Martie, acest tort poate fi un martisor sau un cadou.
Sa nu uitam de ziua indragostitilor, ofera-i iubitului o inimioara dulce.
Cu un Blatul de TORT, o Crema cu mascarpone si frisca, o glazura de ciocolata cu lapte si o tava in forma de inima sau un sablon in forma de inima si tortu-i gata.

Cum se face un Tort inimioara urmati pasii din reteta.

Steps
1
Done
|
Spargem ouale si separam albusul de galbenus. |
2
Done
|
Cat se raceste blatul putem face siropul si crema cu mascarpone si frisca. |
3
Done
|
Turnam frisca lichida intr-o cratita si o punem pe foc. Cand frisca se incalzeste si face pe margini bilute( sa nu fiarba) stingem focul si punem ciocolata taiata, amestecam cu o lingura. Cand toata ciocolata s-a topit adaugam si untul. |
4
Done
|