Ingredients
-
pentru blat
-
10 linguri Faina
-
6 linguri Zahar
-
6buc oua
-
esenta de vanilie
-
pentru crema
-
200 gr mascarpone
-
200 ml frisca lichida
-
3 linguri zahar pudra
-
2 pliculete -20 gr Zahar vanilat
-
pentru glazura
-
100 gr ciocolata cu lapte
-
100 ml frisca lichida
-
10 gr unt
-
sirop
-
50 gr Zahar
-
300 ml apa
-
capsuni pentru decor
Directions
Tort inimioara – tort aniversar
Tort inimioara – un desert dulce facut cu mult drag pentru cei dragi.
Se apropie Sf Nicolae, 1Martie si 8Martie, acest tort poate fi un martisor sau un cadou.
Sa nu uitam de ziua indragostitilor, ofera-i iubitului o inimioara dulce.
Cu un Blatul de TORT, o Crema cu mascarpone si frisca, o glazura de ciocolata cu lapte si o tava in forma de inima sau un sablon in forma de inima si tortu-i gata.
Cum se face un Tort inimioara urmati pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Spargem ouale si separam albusul de galbenus. |
2
Done
|
Cat se raceste blatul putem face siropul si crema cu mascarpone si frisca. |
3
Done
|
Turnam frisca lichida intr-o cratita si o punem pe foc. Cand frisca se incalzeste si face pe margini bilute( sa nu fiarba) stingem focul si punem ciocolata taiata, amestecam cu o lingura. Cand toata ciocolata s-a topit adaugam si untul. |
4
Done
|