0 0
Pate din ciuperci si fasole

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr ciuperci
1 buc ceapa
1 buc Ardei gras rosu
200 gr fasole boabe alba din conserva
200 gr fasole boabe rosie din conserva
3 buc oua
3 gr cimbru
3 felii paine uscata
1 gr Piper
50 ml vin alb

Pate din ciuperci si fasole

  • 70 min
  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Pate din ciuperci si fasole boabe – preparat de post

Pate din ciuperci si fasole -un pate gustos si delicios servit pe felii de paine cu salata si rosii.

Cum se face Pate din ciuperci si fasole urmariti pasii din reteta.

Daca doriti sa preparati un pate de casa va recomand sa incercati reteta. Poate fi un pate de post daca inlocuiti ouale cu fulgi de ovaz.

Pate din ciuperci si fasole-reteta
Pate din ciuperci si fasole- reteta

Steps

1
Done

Pasul 1

Punem intr-o cratita ciupercile taiate, ceapa tocata, ardeiul rosu taiat felii, 2 linguri de apa si vinul alb, acoperim cu capac si lasam la fiert 10 min, scurgem totul prin sita si lasam la rece.

2
Done

Pasul 2

In vasul de la robot punem fasolea boabe scursa si clatita, ciupercile si mixam pana obtinem o pasta fina.
Rasturnam pasta intr-un castron si adaugam ouale, feliile de paine maruntite, cimbru, sare, piper si omogenizam. Il puteti prepara si fara oua, puneti doua linguri de fulgi de ovaz, pentru un preparat de post.

3
Done

Pasul 3

Tapetam o tava cu hartie de copt, punem pasta de pate, nivelam si coacem 45-60 min la foc mic.
Lasam sa se raceasca in tava, scoatem hartia si punem pateul in frigider 1h.
Taiem felii si ornam cu salata si rosii si frunze de ceapa.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

un pate de casa va recomand sa incercati reteta. Poate fi un pate de post daca inlocuiti ouale cu fulgi de ovaz.

previous
Omleta cu dovlecei la cuptor
next
Mini tarte cu ciuperci si cascaval
previous
Omleta cu dovlecei la cuptor
next
Mini tarte cu ciuperci si cascaval

Add Your Comment

Translate »