Ingredients
-
500 gr ciuperci
-
1 buc ceapa
-
1 buc Ardei gras rosu
-
200 gr fasole boabe alba din conserva
-
200 gr fasole boabe rosie din conserva
-
3 buc oua
-
3 gr cimbru
-
3 felii paine uscata
-
1 gr Piper
-
50 ml vin alb
Directions
Pate din ciuperci si fasole boabe – preparat de post
Pate din ciuperci si fasole -un pate gustos si delicios servit pe felii de paine cu salata si rosii.
Cum se face Pate din ciuperci si fasole urmariti pasii din reteta.
Daca doriti sa preparati un pate de casa va recomand sa incercati reteta. Poate fi un pate de post daca inlocuiti ouale cu fulgi de ovaz.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Punem intr-o cratita ciupercile taiate, ceapa tocata, ardeiul rosu taiat felii, 2 linguri de apa si vinul alb, acoperim cu capac si lasam la fiert 10 min, scurgem totul prin sita si lasam la rece. |
2
Done
|
Pasul 2In vasul de la robot punem fasolea boabe scursa si clatita, ciupercile si mixam pana obtinem o pasta fina. |
3
Done
|
Pasul 3 |