Ingredients
-
500 gr fasole boabe
-
8 buc carnati proaspeti
-
2 buc ceapa
-
50 gr Ulei
-
200 ml suc de rosii
-
cimbru
-
Piper
-
Sare
Directions
Iahnie de fasole cu carnati – mancarica de fasole boabe cu carnati
Cine poate refuza o portie de Iahnie de fasole cu carnati de casa ?
Mancare de fasole cu carnati afumati sau proaspeti, este un preparat national asteptat de multa lume in zi de sarbatoare.
Cum se face o Iahnie de fasole cu carnati urmati pasii din reteta.
Va mai recomand :Fasole batuta si Bruschete cu fasole boabe, Supa de fasole cu costita afumata
Steps
1
Done
|
Fasolea boabe se lasa in apa rece o noapte. Se scurge a doua zi si se pune la fiert, se aduna spuma care se formeaza. Scurgem fasolea de doua ori, de fiecare data punem apa calda peste ea si o lasam sa fiarba pana cand bobul este moale. |
2
Done
|
Cand legumele sunt moi se rastoarna peste fasole, lasam zeama atat cat sa cuprinda fasolea, turnam si sucul de rosii si lasam focul la mic. |