Ingredients
-
500 gr branza proaspata
-
2 buc oua
-
100 gr Zahar
-
200 gr Faina
-
1lingurita si jumatate Praf de copt
-
1 fiola esenta de vanilie
Directions
Papanasi prajiti
Papanasi prajiti – pufosi si deliciosi
Cel mai important ingredient este branza, vom folosi o branza grasa si cat mai scursa.
Si cantitatea de faina este importanta, nu puneti faina multa in compozitie, papanasii se vor intari, chiar daca sunt lipiciosi ii vom modela cu faina. Cum se fac Papanasi prajiti gasiti in pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Amestecam intr-un bol branza proaspata, ouale, zaharul si esenta, adaugam treptat faina care am amestecat-o cu praful de copt. |
2
Done
|
Pasul 2Punem aluatul pe masa infainata si framantam cu mana. |
3
Done
|
Pasul 3Prajim papanasii formati in baie de ulei. Uleiul sa fie bine incalzit, pentru a nu absorbi mult ulei. |