Ingredients
-
300 gr Fainaalba
-
4 linguri cacaopudra
-
150 gr Zaharalb
-
250 ml apa
-
50 gr nucamacinata
-
1 pliculet Praf de coptDr.oetker
-
4 linguri gem din fructe
-
50 ml Uleifloarea soarelui
-
50 gr Stafideaurii
-
1 fiola esenta de romDr. oetker
Directions
Negresa cu nuci si stafide – un dulce de post
Negresa cu nuci si stafide – desert usor de preparat si la indemana tuturor care doresc o prajiturica rapida gustoasa si pufoasa facuta in casa.
Prajitura pufoasa cu aroma de cacao si rom. Un desert numai bun in zi de post daca nu o gazuram cu ciocolata
Urmati pasii din reteta pentru o Negresa cu nuci si stafide gustoasa si pufoasa.
Steps
1
Done
|
Pusul 1Amesteca faina cu praful de copt si cacao intr-un castron. |
2
Done
|
Pasul 2Luam un bol in care punem o cana cu apa, turnam zaharul si uleiul si cu un tel amestecam putin pentru a se dizolva zaharul. Adaugam gemul, stafidele, miezul de nuca si esenta de rom si omogenizam. |
3
Done
|
Pasul 3Peste aceasta compozitie punem faina si amestecam incet cu telul pana se incorporeaza toata faina, vom avea un aluat moale (ca o smantana). |
4
Done
|
Inainte de a o portiona pute-ti topi ciocolata si turnati pe suprafata prajituri. Taiati dupa ce s-a racit ciocolata. |