Ingredients
-
1,500 kg pulpa de curcan
-
200 ml suc de rosii
-
10 ml ulei de masline
-
ardei iute
-
chili
-
cimbru
-
1 gr Sare
-
1 gr Piper
-
100 ml vin rosu
-
4-5 catei usturoi
Directions
Pulpe de curcan la cuptor cu sos de rosii.
Pupa de curcan la cuptor – friptura simpla gatita la cuptor, frageda si gustoasa.
Pulpa de curcan la cuptor poate fi servita ca fel principal cu piure din cartofi, salata asortata si un vin rosu.
Carnea de curcan este o carne sanatoasa, are putine grasimi si un continut ridicat de proteine.
Cum se prepara Pulpa de curcan la cuptor cu sos de rosii
si cum o puteti servi gasiti in pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
In timpul coacerii se stropesc pulpele cu sosul format, cu o lingura luam sos si punem peste pulpe. Cand pulpele de curcan sunt patrunse le stropim cu vinul rosu si condimentam cu usturoi pisat. |
4
Done
|