Ingredients
-
500 gr -fiarta fasole boabe
-
50 ml Ulei
-
2-3 catei usturoi
-
Sare
-
sos de ceapa sau cum se mai spune -prajeala
-
1 buc ceapa
-
1\2 buc ardei kapia
-
cateva rondele ardei iute
-
2 linguri Ulei
-
50 ml suc de rosii
-
Sare
-
1 fir cimbrisor
Directions
Fasole batuta -fasole facaluita
Fasole batuta – preparat romanesc, reteta simpla cu usturoi si ceapa.
Potrivita in zi de post, gustoasa si dorita de toata lumea.
Cum se face o Fasole batuta urmati pasii din reteta.
Cu siguranta multa lume stie sa o gateasca, eu va spun asa cum o fac eu, fara se pun alte legume la fiert.
Fierb doar fasole, o pun in vasul de la robot cu sare si ulei si o las pana devine o pasta fina si gustoasa.
Steps
1
Done
|
Fasolea alba se lasa de seara in apa rece. Se pune la fiert si se inlatura spuma de cate ori se formeaza. Se scurge de doua ori si de fiecare data se adauga apa calda la fiert. In ultima apa putem pune putina sare. Se scurge si se lasa la racit. Nu aruncati toata zeama pastrati o canuta, sar putea sa va trebuiasca. |
2
Done
|
|
3
Done
|