0 0
Ostropel de porc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
600 gr carne de porc
100 gr-2 buc ceapa
40 gr-1 buc mic morcovi
50 gr-1 buc mic ardei kapia
300 ml suc de rosii
20 gr-2 linguri rase faina alba
1 buc foi de dafin
2-3 catei usturoi
50 ml Ulei
Piper
2 gr Sare

Ostropel de porc

Ostropel de porc Reteta

Features:
  • Gluten Free
Cuisine:

    ostropel de porc

    • 2H15M
    • Serves 6
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share
    ostropel de porc
    ostropel de porc

    Ostropel de porc – preparat specific romanesc

    Ostropel de porc – preparat specific romanesc. Reteta Ostropel de porc este usor de gatit si nu are nevoie de multe ingrediente.

    Putem manca acest Ostropel de porc cu piure sau cu mamaliga. Urmati pasii preparatului si veti afla cum se face Ostropel de porc.

    Ostropelul din carne de porc se mai poate servi si cu piure.

    ostropel de porc moldovenesc
    ostropel de porc moldovenesc

    Are un gust foarte bun si a fost apreciat de invitati.

     

    Ostropel de porc cu sos. Reteta Ostropel cu carne de porc. Cum se face Reteta Ostropel de porc. Ingrediente Ostropel de porc cu piure si usturoi.

    (Visited 18,244 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Step 1

    Intr-o cratita cu 2-3 linguri de ulei punem carnea de porc taiata cubulete, carnea este foarte buna cu putina grasime, amestecam cu o lingura de lemn punem un capac si o lasam sa se inabuse.

    2
    Done

    Taiem ardeiul rosu cubulete si radem morcovul pe razatoarea cu gauri mici.
    Punem legumele pregatite peste carne, putina apa daca este prea scazuta zeama si acoperim.

    3
    Done

    Ceapa taiata marunt o punem intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei si o prajim la foc mic pana devine lucioasa. Dizolvam faina in putina apa rece 1-2 linguri si o rasturnam peste ceapa. Amestecam si turnam 100ml de apa calda sau daca avem supa de carne. Lasam sa fiarba 5 min.
    Scotem cu furculita o bucatica de carne si o incercam, daca este aproape fiarta punem ceapa, sucul de rosii, foaia de dafin si usturoiul taiat marunt.
    Potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic ca gusturile sa se intrpatrunda si sosul sa se lege si sa scada.

    4
    Done

    Ostopelul de porc se serveste cald cu mamaliguta sau cu un piure si o salata de sazon.

    ChefGeorgeta

    previous
    Prajitura frageda cu prune
    next
    Budinca din orez cu lapte
    previous
    Prajitura frageda cu prune
    next
    Budinca din orez cu lapte

    Add Your Comment

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here