Ingredients
-
600 gr carne de porc
-
100 gr-2 buc ceapa
-
40 gr-1 buc mic morcovi
-
50 gr-1 buc mic ardei kapia
-
300 ml suc de rosii
-
20 gr-2 linguri rase faina alba
-
1 buc foi de dafin
-
2-3 catei usturoi
-
50 ml Ulei
-
Piper
-
2 gr Sare
Directions
Ostropel de porc – preparat specific romanesc
Ostropel de porc – preparat specific romanesc. Reteta Ostropel de porc este usor de gatit si nu are nevoie de multe ingrediente.
Putem manca acest Ostropel de porc cu piure sau cu mamaliga. Urmati pasii preparatului si veti afla cum se face Ostropel de porc.
Ostropelul din carne de porc se mai poate servi si cu piure.
Are un gust foarte bun si a fost apreciat de invitati.
Ostropel de porc cu sos. Reteta Ostropel cu carne de porc. Cum se face Reteta Ostropel de porc. Ingrediente Ostropel de porc cu piure si usturoi.
Steps
1
Done
|
Step 1 |
2
Done
|
|
3
Done
|
Ceapa taiata marunt o punem intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei si o prajim la foc mic pana devine lucioasa. Dizolvam faina in putina apa rece 1-2 linguri si o rasturnam peste ceapa. Amestecam si turnam 100ml de apa calda sau daca avem supa de carne. Lasam sa fiarba 5 min. |
4
Done
|
Ostopelul de porc se serveste cald cu mamaliguta sau cu un piure si o salata de sazon. |