0 0
Drob din organe de miel si ficatei de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150 gr Inima de miel proaspat
200 gr Ficat de miel proaspat
150 gr Rinichi de miel proaspat
1/2 buc Ardei gras rosu viguros
200 gr Ficat de pui proaspat
5 buc oua
10 gr Piper macinat
100 gr sfecla rosie salata de sfecla rosie in otet
2 -3 gr Sare mare
1 lingura Ulei floarea soarelui
1 legatura Marar proaspat

Drob din organe de miel si ficatei de pui

Curcubeu pe cerul gurii

Aperitiv cu arome apetisante

  • 75 min
  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

        Drob din organe de miel si ficatei de pui

Drob din organe de miel si ficatei de pui-reteta aperitiv

Preparat care nu lipseste la masa de PASTE sau chiar de CRACIUN

Alaturi de alte aperitive incanta papilele gustative tuturor invitatilor

Cum se face Drob din organe de miel si ficatei de pui urmariti pasii din reteta.

Va recomand si Drob de miel.

Drob din organe de miel si ficatei de pui-reteta
Drob din organe de miel si ficatei de pui-reteta

Steps

1
Done

Pasul 1

Vom lua inima si ficatul de miel ii vom curata de pielite le spalam si le taiem cubulete, rinichii ii taiem pe lungime, ii spalam cu apa si le inlaturam canalele albe, ficateii de pui spalati si curatati de eventualele pielite se pun la scurs intr-o stecuratoare sau pe un servet de bucatarie.

2
Done

Pasul 2

Le tocam pe toate folosind masina de tocat. In aceasta compozitie vom pune sare si piper dupa gust, adaugam 2 oua crude si mararul tocat apoi amestecam pana la omogenizare.
3 oua se pun la fiert, se fierb tari. Dupa ce se racesc se curata de coaja si cu ajutorul unui pai (pai folosit la bauturi) se face o gaura pe lungime in care se pun fasii din ardei rosu.

3
Done

Pasul 3

Pregatim tava in care vom coace drobul. Ungem tava cu ulei si o tapetam cu prapurul de miel lasand marginile sa atarne in afara tavii. Punem in tava 1/2 din compozitie, asezam ouale fierte pe mijloc si punem restul de compozitie, acoperim bine sa nu se vada ouale si nivelam.
Se acopera cu marginile prapurelui.

4
Done

Pasul 4

Introducem tava in cuptor aproximativ 50 min, pana se rumeneste.
NOTA # Putem inlocui prapurul cu o foaie de placinta. Putem folosi si un vas termorezistent tapetat cu putin pesmet.
Drobul se portioneaza rece alaturi de o salata de sfecla rosie (iarna) ceapa verde si ridichi (primavara)
POFTA BUNA !

5
Done

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

Aperitiv cu arome apetisante Drob din organe de miel si ficatei de pui

next
Placinta cu iaurt si stafide
next
Placinta cu iaurt si stafide

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here