Ingredients
-
150 gr Inima de mielproaspat
-
200 gr Ficat de mielproaspat
-
150 gr Rinichi de mielproaspat
-
1/2 buc Ardei gras rosuviguros
-
200 gr Ficat de puiproaspat
-
5 buc oua
-
10 gr Pipermacinat
-
100 gr sfecla rosiesalata de sfecla rosie in otet
-
2 -3 gr Saremare
-
1 lingura Uleifloarea soarelui
-
1 legatura Mararproaspat
Directions
Drob din organe de miel si ficatei de pui
Drob din organe de miel si ficatei de pui-reteta aperitiv
Preparat care nu lipseste la masa de PASTE sau chiar de CRACIUN
Alaturi de alte aperitive incanta papilele gustative tuturor invitatilor
Cum se face Drob din organe de miel si ficatei de pui urmariti pasii din reteta.
Va recomand si Drob de miel.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Vom lua inima si ficatul de miel ii vom curata de pielite le spalam si le taiem cubulete, rinichii ii taiem pe lungime, ii spalam cu apa si le inlaturam canalele albe, ficateii de pui spalati si curatati de eventualele pielite se pun la scurs intr-o stecuratoare sau pe un servet de bucatarie. |
2
Done
|
Pasul 2Le tocam pe toate folosind masina de tocat. In aceasta compozitie vom pune sare si piper dupa gust, adaugam 2 oua crude si mararul tocat apoi amestecam pana la omogenizare. |
3
Done
|
Pasul 3Pregatim tava in care vom coace drobul. Ungem tava cu ulei si o tapetam cu prapurul de miel lasand marginile sa atarne in afara tavii. Punem in tava 1/2 din compozitie, asezam ouale fierte pe mijloc si punem restul de compozitie, acoperim bine sa nu se vada ouale si nivelam. |
4
Done
|
Pasul 4Introducem tava in cuptor aproximativ 50 min, pana se rumeneste. |
5
Done
|
|