0 0
Crema cu frisca si iaurt

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

400ml frisca lichida
simpu sau cu fructe-300gr iaurt
10 gr Zahar vanilat
10 gr gelatina

Crema cu frisca si iaurt

Cuisine:
    • 15 min
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Crema cu frisca si iaurt – o crema delicioasa

    Crema cu frisca si iaurt – o crema pe care o putem folosi la torturi si prajituri

    crema cu frisca si iaurt - reteta
    crema cu frisca si iaurt – reteta

    Foarte versatila si dupa imaginatie putem folosi iaurt cu fructe diferite arome, fructe coapte si moi pe care le putem taia cubulete sau pasa cum ar fi ; zmeura, mure, capsuni, pere, caise sau piersici.

    Putin suc de portocale in crema cu frisca si iaurt si avem o noua crema. Cantitatile din reteta sunt pentru un Blatul de TORT. de 26cm.

    Tort cu frisca si crema de iaurt.

    Rulada de vanilie cu frisca si cirese amare.

    rulada de vanile si fructe-reteta

    Cheesecake oreo cu caise si coacaze.

    Cheesecacke oreo cu caise si coacaze-reteta

    Cheesecake cu mure [Fara coacere].

    Cheesecake oreo cu capsuni.

    cheesecake oreo cu capsuni-reteta

    Prajitura cu spuma de iaurt si fructe.

    prajitura cu crema de iaurt si fructe-reteta

    Cheesecake cu portocale si biscuiti oreo.

    cheesecake cu portocale si oreo-reteta

    Cheese cake reteta cu crema de iaurt si jeleu de portocale.cheese cake- reteta

    Cheesecake cu zmeura.

    Desert la pahar cu crema de iaurt si visine.

    .Cheesecake Oreo Reteta Tort cu fructe de padure.

    cheesecake oreo cu fructe de padure-reteta

     

    Steps

    1
    Done

    Gelatina granulata se pune la hidratat 10 min in apa rece apoi se dizolva in baie de abur( nu se fierbe ca isi pierde din proprietati), gelatina devine un lichid transparent.
    Mixam frisca lichida pana cand aceasta isi mareste volumul si devine ferma.
    Adaugam iaurtul simplu sau cu fructe, zaharul vanilat si omogenizam.
    Incorporam gelatina racita la temperatura degetului in crema.
    Nu puneti gelatina calda -crema va fi moale, daca este rece nu se va incorpora bine in crema.
    Cantitatile mentionate sunt pentru un blat de 26 cm.
    Spor la prajiturit.

    2
    Done

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    este foarte buna , am folosit - o la multe dulciuri facute in casa.

    previous
    Guacamole
    next
    Salata cu linte si branza
    previous
    Guacamole
    next
    Salata cu linte si branza

    Add Your Comment

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here