0 0
Clatite cu spanac si crema de branza

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 buc oua
Faina
apa
200 gr spanac fiert si scurs
200 gr branza proaspata
3 linguri smantana
1 gr Sare
10 gr unt

Clatite cu spanac si crema de branza

Cuisine:

    aperitiv fin si delicat

    • 25 min
    • Serves 4
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Clatite cu spanac si crema de branza – aperitiv

    Clatite cu spanac si crema de branza - reteta
    Clatite cu spanac si crema de branza -reteta

    Reteta Clatite cu spanac si crema de branza este usor de preparat cu putine ingrediente.

    Doriti o clatita dar sa nu fie dulce ?

    Clatite cu spanac si crema de branza -reteta
    Clatite cu spanac si crema de branza-reteta

    Incercati aceste clatite, o foaie de clatita si o umplutura cremosa din branza proaspata si spanac.

    Cum se fac aceste Clatite cu spanac si crema de branza gasiti in pasii din reteta.

    Steps

    1
    Done

    Pasul 1

    Din oua, faina si apa facem foile de clatite.
    Preparam umplutura: branza proaspata o amestecam cu smantana si putina sare, spanacul fiert si bine scurs il calim in unt apoi il lasam sa se raceasca.
    Amestecam branza cu spanacul si potrivim de sare.

    2
    Done

    Pasul 2

    Umplem foile de clatite cu umplutura si rulam strans, dam la rece 15 min si portionam.
    Le putem folosi ca aperitiv.

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 1
    ChefGeorgeta

    Gustoase clatitele astea, interesante retete cu spanac. Un aperitiv pe care poti sa il servesti dupa pofta inimii.

    previous
    Crema cu mascarpone si frisca lichida
    next
    Pate de casa din ficat de pui
    previous
    Crema cu mascarpone si frisca lichida
    next
    Pate de casa din ficat de pui

    Add Your Comment

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here