0 0
Oua fierte moi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 buc oua
Sare
2 buc de secara felii de paine

Oua fierte moi

  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Oua fierte moi cu batonase din paine de secara rumenita.

oua fierte moi-reteta

Oua fierte moi – mic dejun gustos si sanatos.

Oul – aliment foarte hranitor, sursa bogata de proteine si vitamine.

Sa fierbem un ou este foarte simplu, dar cum dorim sa fie acesta ?

Moale, mediu sau tare, daca respectam cateva reguli in putini pasi vom savura un ou moale cu un galbenus moale-cremos si albus solid pe margine si moale spre interior.

Cum se fierbe un ou moale urmariti pasii din reteta.

oua fierte moi – vezi reteta

Va mai recomand Rulouri din omleta cu legumeOua posate cu spanacOua ochiuri in cuib de ardeiOua cu sparanghel,

(Visited 919 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Lasam ouale la temperatura camerei, nu se pun din frigider in apa clocotita- vor crapa.
Taiem feliile de paine batonase si le rumenim pe grill.

2
Done

Punem apa la fiert cu un praf de sare, cand apa clocoteste dati ibricul deoparte si puneti cu o lingura oule.

3
Done

Punem din nou pe foc si din momentul cand incepe sa clocoteasca lasam sa fiarba 4 min.
Se scot cu o lingura si se tin cateva secunde in apa rece 10-20.
Spargem coaja si curatam usor, avem un ou moale cremos si hranitor.
Sa aveti pofta !
Presarati sare, piper si chili.

ChefGeorgeta

previous
Bibilica umpluta la cuptor
next
Salata de spanac si cruditati
previous
Bibilica umpluta la cuptor
next
Salata de spanac si cruditati

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here