Ingredients
-
800gr pui
-
2buc ceapa
-
2 linguri Ulei
-
400ml suc de rosii
-
usturoi
-
Piper
-
Sare
-
ardei iute
-
foaie de dafin
Directions
Ostropel de pui – preparat traditional
Ostropel de pui – o mancare cu carne de pui si sos de rosii. O reteta simpla si usor de preparat.
Se poate servi la pranz sau la cina. Reteta variaza de la o regiune la alta.
Am oprit de la un pui ”fericit” pulpele si o parte din piept cam 800gr numai bune pentru patru portii, ceapa, usturoi, suc de rosii sau rosii proaspete si dupa preferinte un strop de vin alb si o foaie de dafin.
Acestea sunt ingredientele cu care putem pregati un pranz delicios.
Cum se prepara Ostropel de pui urmariti pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
Am lasat jumatate de ora si am incercat carnea cu o furculita, este aproape gata asa ca am pus usturoi pisat si o foaie de dafin pe care am lasat-o foarte putin pentru ca vreau sa ii dau o usoara aroma se poate pune si un strop de vin alb. Am lasat sa mai fiarba sa scada zeama si aromele sa se patrunda. |