Ingredients
-
1kg organe de miel
-
500 gr ficatei de pui
-
2 legaturi ceapa verde
-
1legatura usturoi verde
-
3 linguri Ulei
-
1 legatura Marar
-
8 buc crude oua
-
6 buc fierte oua
-
2 gr-dupa gust Sare
-
2 gr Piper
-
2 gr ardei iute macinat
Directions
Drob de miel
Drob de miel – preparat culinar specific romanesc, nelipsit de sarbatorile pascale de pe mesele romanilor alaturi de cozonac, pasca si oua rosii in cosulet…
Il puteti pregati si consuma in orice perioada a anului ca si preparat rece, orcand poate fi sarbatoare.
Cum se face Drob de miel ? Urmati pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Curatem de pielite si grasimi organele, le spalam in mai multe ape si le punem la fiert in apa cu sare, luam spuma de mai multe ori. Cand sunt fierte le scotem si le lasam sa se raceasca. |