Directions
Dovleac copt, cea mai simplă și gustoasă metodă de preparare.
Ingrediente
1 dovleac mic
2 linguri de ulei de măsline
1/8 linguriță de cuisoare
1 lingurita de scortisoara
1/8 linguriță nucșoară măcinată
2 linguri de zahăr brun ambalat
2 lingurite de sare de mare
Se încălzește cuptorul la 190 C. Folosind o lingură mare de metal, scoateți semințele și interiorul dovleacului. Salvați semințele pentru prăjire. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia felii de dovleac, cu grosimea de 3cm. Puneți feliile de dovleac pe foaia de coacere. Se înmoaie cu ulei de măsline și se freacă de ambele părți ale dovleacului. Se condimentează cu sare, condimente și zahăr brun. Coaceti timp de 18-20 de minute, în funcție de grosimea feliilor de dovleac (verificați la 15 minute).
Pofta buna!