Ingredients
-
pentru crema
-
500ml Lapte
-
4buc galbenus de oua
-
80gr Zahar
-
30gr faina alba
-
1 pliculet Zahar vanilat
-
3linguri suc de portocale
-
pentru decor
-
50gr fistic
-
6 felii Portocala
Directions
Crema rece cu fistic si portocale
Crema rece cu fistic si portocale caramelizate – un dulce cremos si racoritor.
Un desert usor de preparat putem inlocui fisticul cu fulgi de ovaz, nuci, migdale sau stafide.
Cum se prepara Crema rece cu fistic si portocale un desert racoros si gustos gasiti in pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Frecam galbenusurile cu zahar, adaugam faina si turnam laptele fierbinte in fir subtire. Amestecam continu cu un tel Punem vasul pe foc la flacara mica si amestecam pana fierbe si se ingroasa. |
2
Done
|
Turnam crema in cupe si decoram cu fistic maruntit si felii de portocale putin caramelizate. |