Directions
Paste carbonara italienesti
Paste carbonara. Italienii sunt printre cei mai buni atunci când vine vorba de paste carbonara. Cum sa faci un paste carbonara perfecte: urmeaza sfatul meu si descopera reteta traditionala, cu sunca, nu cu slanina!
Ingrediente:
- 350 g spaghete
- 200 g sunca
- 100 g parmezan ras
- 4 oua
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Tăiați sunca în benzi.
- Într-o tigaie mare, prajiti slănina la flacără mica până când devine transparentă.
- Spargeți ouăle într-un castron, adăugați 3/4 de parmezan ras, sare și piper și bateți totul ușor.
- Între timp, gătiți spaghetele în apă sărată, în abundență și se scurge atunci când sunt gata.
- Puneți pastele în tigaie și lăsați-l să sară în obraz care sa topit va crea un strat bun de condimente.
- Opriți focul și adăugați ouăle bătute și parmezanul ras
- Întoarceți rapid totul (dacă pastele sunt prea uscate, adăugați apă de gătit ramasa).
- Serviți Paste carbonara cu parmezan ras și o cantitate mare de piper.
Pofta Buna!