Ingredients
-
1,700 Bibilica
-
100 ml vin rosu
-
5-6 catei usturoi
-
Piper
-
chili
-
200 ml suc de rosii
-
garnitura
-
200 gr Morcov
-
300 gr mazare
Directions
Bibilica la cuptor – sau pichi la cuptor
Bibilica la cuptor -nu este un preparat greu de facut. Pasarea se portioneaza si se pune intr-o tava, se conimenteaza cu sare, piper si chili, se acopera cu o folie si se pune in cuptor o ora.
Cum se face Bibilica la cuptor urmati pasii din reteta.
Un pranz delicios, preparat deosebit. Serviti friptura cu sosul din tava, garnitura de mazare si morcov fierte in abur si salata verde.
Bibilica – in unele zone se mai numeste si pichere sau pichi, carnea este considerata o delicatesa, se aseamana cu carnea de vanat. Ouale lor au o valoare calorica de 4 ori mai mare decat gaina.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|