• Home
  • Bors
  • Supa crema de conopida cu piept de pui
0 0
Supa crema de conopida cu piept de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gr conopida
200 gr piept de pui
50 gr Morcov
50 gr telina
1buc ceapa
1,5 l apa
2 buc galbenus de oua
1 gr Sare
1 gr Piper
3 felii felie de paine

Supa crema de conopida cu piept de pui

supa crema cremoasa si gustoasa
servita la un pranz sau o cina in familie

  • 30 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share
supa crema de conopida cu piept de pui-reteta
supa crema de conopida cu piept de pui-reteta

Supa crema de conopida cu piept de pui

Supa crema de conopida cu piept de pui-cu ingrediente putine: conopida, piept de pui, morcovi, telina, ceapa, oua. Supa cremoasa si gustoasa se poate servi la pranz sau cina calda cu crutoane.

Cum se face Supa crema de conopida cu piept de pui urmati pasii din reteta.

Steps

1
Done

Pieptul de pui taiat bucati mai mici il punem la fiert in apa cu putina sare si inlaturam spuma care se formeaza in timpul fierberii. Curatam si spalam legumele, ceapa, morcovul si telina.
Taiate cubulete le punem la fiert in supa.
Cand toate sunt fierte adaugam conopida desfacuta in buchetele, lasam 10-15 min, luam oala de pe foc si strecuram supa, nu aruncam zeama.
Punem legumele si carnea in blender, mixam pana avem un piure fin, adaugam cate putina zeama pana la consistenta dorita, rasturnam in oala si punem vasul la foc mic.
Frecam galenusurile, adaugam cate putina zeama din supa si rasturnam peste supa amestecand continu.
Condimentam cu ardei iute macinat si servim cu crutoane si verdeata.
Supa crema consistenta, gustoasa si sanatoasa.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

O supa crema consistenta, gustoasa si sanatoasa.

previous
Crochete din conopida la cuptor
next
Rulada de vanilie cu crema de branza si visine
previous
Crochete din conopida la cuptor
next
Rulada de vanilie cu crema de branza si visine

Add Your Comment

Translate »