Ingredients
-
500 gr naut
-
1/2 buc lamaie
-
2-3 catei usturoi
-
50 ml Ulei
-
Sare
-
Piper
-
boia de ardei iute
Directions
Pasta de naut – Hummus
Pasta de naut – sanatoasa si gustoasa. Putem folosi nautul din conserva care este gata fiert sau naut uscat. Boabele de naut se pun in apa la inmuiat cate ore sau seara si se fierb a doua zi.
Nautul este bogat in fibre, o buna sursa de proteine si vitamine.
Pasta de naut numai bun in zi de post, preparat fara pasta de susan.
Steps
1
Done
|
O reteta simpla si usor de preparat, nautul se alege ca si fasolea, se spala si se lasa 12 ore in apa rece, se scurge apoi de apa si se pune la fiert. |
2
Done
|
Mixam bine nautul in blender cu ulei, zeama de lamaie si usturoi, punem din zeama oprita pana la consistenta dorita, condimentam si gustam, pasta de naut o facem cum ne place, mai acra sau mai usturoiata. Este o pasta din naut fara pasta de susan. |
3
Done
|