Ingredients
-
ingrediente foaie
-
200 gr- fiert spanac
-
20 gr unt
-
3 buc oua
-
20 gr - 2 linguri smantana
-
1 gr nucsoara
-
Sare
-
Piper
-
crema din branza
-
100 gr - framantata branza de oi
-
200 gr branza proaspata
-
1 buc mic Morcov
-
1/2 buc ardei kapia
Directions
Rulada din spanac si branza de oi – aperitiv
Reteta Rulada din spanac si branza de oi este usor de preparat si nu are multe ingrediente: Spanac, oua, unt, smantana, branza proaspata, Branza de oi la borcan, morcov, ardei rosu si un praf de nucsoara.
Cum se fierbe spanacul si cum se face Rulada din spanac si branza de oi urmati pasii din reteta.
Spanacul – sursa importanta de antioxidanti, bogat in fibre, fier si vitamine.
Cel mai bine ar fi sa il consumam crud in salate Salata de spanac cu oua si branza feta, Salata de spanac cu ceapa rosie, avocado si crutoane de mamaliga, Salata de legume cu spanac. Farfalle cu spanac si ciuperci
Sau fiert Oua posate cu spanac, Spanac cu ou si mamaliguta, Tarta cu spanac, Clatite cu spanac si crema de branza, Spanac cu seminte de pin,
Steps
1
Done
|
Putem prepara aceasta rulada cu spanac proaspat sau congelat. |
2
Done
|
|
3
Done
|
Cuptorul trebuie sa fie cald cand punem rulada, asa ca ii dam drumul si punem hartie de copt in tava. |
4
Done
|
|
5
Done
|
|
6
Done
|