0 0
Cheesecake Oreo Reteta Tort cu fructe de padure

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 gr pudra din biscuiti oreo
100 gr biscuiti cu ovaz
150 gr unt
crema
100 ml frisca lichida
500 gr mascarpone
200 gr zahar pudra
20 gr Zahar vanilat
20 gr gelatina
zmeura
mure
coacaze negre
glazura de ciocolata
150 ml frisca lichida
150 gr ciocolata amaruie

Cheesecake Oreo Reteta Tort cu fructe de padure

  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

  • crema

  • glazura de ciocolata

Directions

Share

Cheesecake Oreo Reteta Tort cu fructe de padure

Cheesecake Oreo cu fructe de padure – un desert fara coacere.

Un blat din pudra de biscuitii cu cacao Oreo, perfecti pentru un tort Oreo fara coacere. O crema delicioasa  vanilata si usor de preparat Crema cu mascarpone si frisca, fructe de padure si o ciocolata amaruie. Sunt ingrdientele cu care putem face  un desert delicios. In crema de mascarpone voi pune si gelatina.

cheesecake oreo reteta
cheesecake oreo – reteta tort oreo

Cum se face Cheesecake Oreo cu fructe de padure si glazura de ciocolata gasiti in pasii din reteta. Mixul de fructe poate fi proaspat sau congelat. Asadar putem prepara un cheesecake cu fructele pe care le dorim.

Va mai recomand Cheesecake cu mure [Fara coacere]Cheesecake cu zmeuraCheese cake reteta cu crema de iaurt si jeleu de portocale

Cu Crema cu mascarpone si frisca doua torturi delicioase Tort inimioara

tort aniversar-reteta

si Tort de cacao cu crema mascarpone.

tort cacao cu fulgi de migdele-reteta

Steps

1
Done

Cantitatile sunt pentru o tava de 26 cm. Daca nu aveti o forma cu inel detasabil puneti o hartie de copt intr-o tava rotunda.
Pentru baza prajiturii am folosit noul plic de la OREO pudra din biscuiti cu cacao si pentru pungulita are 300 gr am pus si 100 gr de biscuiti cu ovaz. Am macinat biscuitii cu ovaz.
Peste amestecul din biscuiti turnam untul topit dar nu cald ci la temreratura degetului.
Compozitia se amesteca bine si se rastoarna in forma, se preseaza cat mai uniform si se pune la rece 30 min.

2
Done

In frisca batuta punem crema de mascarpone frecata cu zaharul pudra si zahar vanilat.
Lasati crema de mascarpone la teperatura camerei. Se va omogeniza mai bine daca atunci cand o frecati cu zaharul este moale. Gelatina se pune la hidratat 10 min in apa rece apoi se dizolva in baie de abur( nu se fierbe ca isi pierde din proprietati)
Turnam gelatina peste crema de branza si frisca .

3
Done

Jumatate din cantitatea de crema o punem peste blatul din biscuiti.
Asezam fructele pe toata suprafata cat mai uniform.

4
Done

Acoperim cu crema ramasa si din nou in frigider cam 2 ore pana se intareste crema.

5
Done

Pregatim glazura din ciocolata.
Punem frisca lichida la fiert intr-un vas, cand este aproape de fierbere inchidem focul si punem ciocolata amaruie taiata bucatele. In cateva minute ciocolata se va topi.
Amestecam bine si turnam glazura calduta peste crema. Cu o lingura putem face un model.

6
Done

Lasam totul la rece cateva ore sau mai bine o noapte.
Se scoate inelul detasabil, se aseaza pe un platou si se decoreaza cu frisca si mure.
Va invit la o felie de cheesecake cu fructe de padure si crema de branza.

7
Done
8
Done

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
Alina Retete

Cheesecake Oreo super delicios, o retata de cheesecake cu Oreo care satisface orice papile gustative.

previous
Pizza cu legume
next
Retete de Craciun
previous
Pizza cu legume
next
Retete de Craciun

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here