Ingredients
-
750 gr fasole boabe
-
1kg ciolan afumat
-
2 buc ceapa
-
1 buc ardei kapia
-
50 ml Ulei
-
400 ml suc de rosii
-
frunze de patrunjel
-
Marar
-
ardei iute
Directions
Fasole cu ciolan afumat – iahnie de fasole cu ciolan afumat
Fasole cu ciolan afumat – reteta traditionala romaneasca.
Fasole boabe cu ciolan afumat la ceaun, fiarta incet la un foc domol. Servita in blid sau strachina din lut cu Castraveti murati de vara este un deliciu.
Cum se face Fasole cu ciolan afumat urmati pasii din reteta.
Va mai recomand Iahnie de fasole cu carnati, Supa de fasole cu costita afumata, Fasole batuta, Bruschete cu fasole boabe
Steps
1
Done
|
Fasolea boabe se pune de seara la inmuiat in apa rece. |
2
Done
|
Aprindem un foc cu lemne si punem ceaunul la incins. |
3
Done
|
Dupa cateva clocote punem sucul de rosii sau bulion, sare, ardeiul iute tocat marunt si mai punem un lemn pe foc. |