Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti – cu piept de pui

Dovlecei umpluti preparati in cuptor cu piept de pui. Nu este o reteta greu de preparat. Dovlecelul se taie pe lungime si se scobeste in interior cu o lingurita fara sa spargem coaja.

Nu aruncam miezul il putem folosi la Omleta la cuptor sau o Supa crema de dovlecei.

Dovlecei umpluti -reteta
Dovlecei umpluti – reteta

Cum se fac Dovlecei umpluti gasiti in pasii din reteta.

Ingrediente:

ardei kapia,bulion,ceapa,dovlecel,Marar,Morcov,oua,piept de pui,Piper,Sare,Ulei

Cum se face reteta:

Tocam pieptul de pui si il amestecam cu compozitia rece, marar si ou, condimentam dupa gust si umplem dovleceii cu o lingurita si ornam deasupra cu ardei kapia.
Ungem cu ulei o tava punem si putina apa si asezam dovlaceii, punem apoi tava in cuptor fara gratar la foc mijlociu 10-15 min.

Adaugam bulionul sau sucul de rosii in tava si lasam dovleceii in cuptor pana se rumenesc putin la suprafata.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *