Dovlecei umpluti – cu piept de pui
Dovlecei umpluti preparati in cuptor cu piept de pui. Nu este o reteta greu de preparat. Dovlecelul se taie pe lungime si se scobeste in interior cu o lingurita fara sa spargem coaja.
Nu aruncam miezul il putem folosi la Omleta la cuptor sau o Supa crema de dovlecei.
Cum se fac Dovlecei umpluti gasiti in pasii din reteta.
Ingrediente:
ardei kapia,bulion,ceapa,dovlecel,Marar,Morcov,oua,piept de pui,Piper,Sare,Ulei
Cum se face reteta:
Tocam pieptul de pui si il amestecam cu compozitia rece, marar si ou, condimentam dupa gust si umplem dovleceii cu o lingurita si ornam deasupra cu ardei kapia.
Ungem cu ulei o tava punem si putina apa si asezam dovlaceii, punem apoi tava in cuptor fara gratar la foc mijlociu 10-15 min.
Adaugam bulionul sau sucul de rosii in tava si lasam dovleceii in cuptor pana se rumenesc putin la suprafata.
Leave a Reply