Ingredients
-
blat
-
7buc oua
-
6linguri (110gr) faina alba
-
7linguri (110) Zahar
-
2linguri cacao
-
1buc esenta de rom
-
crema de mascarpone
-
500gr macarpone
-
400ml frisca lichida
-
50gr zahar farin
-
50ml( de la o portocala) suc de portocale
-
sirop
-
100 gr Zahar
-
300 ml apa
-
glazura
-
100ml frisca lichida
-
1 buc 80 gr ciocolata amaruie
-
10-20 gr unt
-
decor din frica si bomboane colorate
Directions
Tort glazurat cu crema mascarpone
Tort glazurat cu crema mascarpone – o prajitura vesela, colorata, gustoasa si aromata.
Un Blatul de TORT cu cacao, o Crema cu mascarpone si frisca lichida, suc de portocale, o ciocolata amaruie si cateva bomboane colorate, acestea sunt ingredientele cu care putem avea un desert delicios pregatit in casa.
Am taiat tortul in doua bucati asa ca va poftesc la o juma de tort.
Cum se prepara Tort glazurat cu crema mascarpone urmati pasii din reteta.
va mai recomand Tort de cacao cu crema mascarpone,si fulgi de migdale.
Steps
1
Done
|
Pentru prepararea blatului de cacao vom pregati o forma de tort cu inel detasabil de 26 cm si incalzim cuptorul la 170 grade. Separam albusul de galbenus, frecam galbenusul cu putina sare si esenta de rom. Albusurile se bat spuma tare apoi se adauga zaharul si se continua baterea pana cand se topeste zaharul si albusul bevine o bezea. |
2
Done
|
Am taiat acest tort in doua buc si l-am glazurat cu ciocolata. |
3
Done
|
|
4
Done
|