Ingredients
-
500 gr piept de pui
-
1/2 buc ardei galben
-
1 buc Ardei gras rosu
-
1 buc Morcov
-
200 gr broccoli
-
1 gr Sare
-
1 gr Piper
-
3 catei usturoi
Directions
Piept de pui cu legume – poate fi un pranz sau o cina.
Piept de pui cu legume la tigaie.
Usor de gatit, rapid si la indemana tuturor.Un piept de pui fript pe o tigaie de prajit sau in tigaia GRILL, o garnitura de legume fierte in abur si o salata.
Legume fierte in abur – sanatate curata.
Cum se face Piept de pui cu legume urmariti pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Pieptul de pui spalat il portionam, condimentam cu sare, piper si usturoiul pisat si il lasam 10 min la rece. Punem o oala de 2l cu 1l apa la fiert, deasupra punem o sita (strecuratoare) care se va sprijini de marginile vasului dar care nu va ajunge la apa, acoperim cu capac si lasam apa sa fiarba. |
2
Done
|
Pasul 2Taiem legumele pe care le-am curatat si spalat, morcovii rondele, ardeii fasii sau cubulete broccoli il desfacem in buchetele. Cand apa clocoteste punem in sita morcovul si ardeii acoperim si lasam sa fiarba in abur 10 min apoi adaugam buchetelele de broccoli si continuam fierberea dar nu prea mult ca isi va pierde culoarea si textura, cam 5-6 min (gustam din legume si le lasam dupa placul nostru) |
3
Done
|
Pasul 3Cat timp legumele sunt la fiert punem tigaia unsa cu ulei la incalzit . |