Ingredients
-
700 gr pipote de pui
-
1 buc ceapa
-
1 buc ardei kapia
-
1/2 buc ardei iute
-
250 ml suc de rosii
-
50 ml Ulei
-
Sare
-
Piper
Directions
Tocanita de pipote sau tocanita din ranze de pui.
Reteta Tocanita de pipote este foarte simpla si usor de preparat. Tocanita este gustoasa si satioasa.
Am dorit sa divesific meniul intr-o zi si m-am gandit la o tocanita din inimioare si pipote de pui. Am gasit in vitrinele magazinului numai pungi cu pipote asa ca voi pregati o tocanita doar din pipote.
Organele din pui au o carne macra si sunt chiar ieftine.
Daca avem pipote de la gaini crescute in curte sau de la curcan, gasca sau rata vom avea o mancare mult mai gustoasa. Asadar vom gati cu ce avem tocanite si ciulama insotite de mamaliguta si muraturi.
Cum se prepara Tocanita de pipote .
Steps
1
Done
|
Inainte de a gati pipotele le curatam bine in apa calduta, ele pot avea o membrana groasa pe interior care se inlatura. |
2
Done
|
Cand apa a scazut si pipotele nu sunt fierte mai turnam apa si continuam fierberea. |