Ingredients
-
700 gr conopida
-
100 gr unt
-
750 ml Lapte
-
100 gr Faina
-
5 buc oua
-
100 gr cas de oi
-
100 gr cascaval
-
Sare
-
Piper
Directions
Sufleu de conopida se mai spune si soufflé de conopida.
Sufleu de conopida este un preparat simplu dar gustos.
Buchetelele crem ale conopidei sunt bogate in vitamine. Pentru a pastra nutrientii din conopida este bine sa o fierbem in abur. Iubitorii acestei legume vor gasi in sufleul de conopida gustul delicat si profund al conopidei.
Putem prepara sufleu din mai multe legume dar baza este sosul alb, care mai este cunoscut ca si sosul Bechamel, rezultat din unt, faina si lapte la care se adauga galbenusurile si albusul batut spuma.
Toate ingredientele puse intr-o tava unsa cu unt si cu cascaval ras deasupra .Se coace la 200 grade.
Cum se face Sufleu de conopida gasiti reteta in pasii de mai jos.
Steps
1
Done
|
Conopida se desface in buchetele mici se spala in jet de apa si se lasa la scurs. |
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|