0 1
Cotlet de porc la tigaie [GRILL]

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 gr cotlet de porc
usturoi
cimbru
Piper
chili
50 ml vin rosu
1 buc Morcov
1 buc ardei galben
1 buc ardei verde
1 buc ardei kapia
100 gr brocoli

Nutritional information

500
Calorii

Cotlet de porc la tigaie [GRILL]

Features:
    Cuisine:

      O cina perfecta cu Cotlet de porc la Tigaie/GRILL/Gratar

      • 15m
      • Serves 2
      • Easy

      Ingredients

      Directions

      Share

      Cotlet de porc la tigaie [gratar] cu legume fierte in abur

      cotlet-de-porc-la-tigaie-grill-reteta.
      cotlet-de-porc-la-tigaie-grill-reteta.

      Cotlet de porc la tigaie [gratar].

      Cotlet de porc la tigaie [GRILL] – cotlet suculent si condimentat. Cotletul de porc este o carne cu putina grasime. Se poate gati la cuptor, la gratarul cu carbuni in aer liber dar si in casa la tigaia grill.

      Cotletul de porc se taie felii groase cam cat degetul de la mana. Se bat cu ciocanul de snitele. Feliile se marineaza si se lasa la rece cateva ore. Eu am uns feliile cu ulei de masline, sare, piper, cimbru, usturoi pisat si putin vin rosu. Am acoperit cotletul de porc cu o folie si l-am pus in frigider.

      Nu se pune pe grill direct din frigider. Lasati-l sa ajunga la temperatura camerei.

      Tigaia se incinge la foc mediu, se unge cu putin ulei si se pune carnea. Lasam 3-4 min pe o parte,cand se dezlipeste cu usurinta de pe tigaie si se intoarce.

      Cum se face un Cotlet de porc la tigaie si cum se fierb in abur legumele gasiti  pasii in reteta.

      Steps

      1
      Done

      Taiem cotletul felii groase cam cat degetul.
      Cu un ciocan pentru snitele batem bucatile de carne, nu le subtiem foarte mult.

      2
      Done

      Am condimentat fiecare bucata cu sare, piper, chili si usturoi pisat, Am turnat vinul si am acoperit vasul cu o folie. L-am pus in frigider pentru cateva ore.

      3
      Done

      Sa pregatim si legumele: morcovul il taiem rondele, ardeii fasii si brocoli il desfacem in buchetele.

      4
      Done

      Intr-un vas de 2L punem 1L apa si o lasam la fiert. Luam o sita metalica si o asezam pe vas, sita se va sprijini pe vas dar nu va ajunge la apa. Cand apa fierbe se pun in sita mai intai rondelele de morcovi si se acopera cu un capac, se fierb 5 min apoi adaugam ardeii si mai lasa in abur 3-4min.
      Scotem morcovul si ardeii pe o farfurie si punem buchetelele de brocoli, punem capacul si lasam in abur 3-4 min.

      5
      Done

      Cat timp legumele sunt la fiert punem tigaia grill pe foc si o lasam sa se incinga. Cotletul il scotem de la frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei apoi il punem pe tigaia unsa cu putin ulei. Il frigem 3-4 min pe o parte si apoi il intoarcem.

      6
      Done

      Legumele sunt gata, cotletul l-am intors deci pot pregati farfuriile, tacamurile, salata si un pahar cu vin.
      O masa copioasa, poate fi un pranz sau o cina.
      Pofta buna !

      ChefGeorgeta

      Recipe Reviews

      Average Rating:
      (5)
      Total Reviews: 1
      Alina Retete

      Cotlet de porc la gratar/grill simplu, gustos si sanatos. Recomand!

      previous
      Tocanita de ciuperci cu mamaliga
      next
      Tort ZEBRA
      previous
      Tocanita de ciuperci cu mamaliga
      next
      Tort ZEBRA

      Add Your Comment

      Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here