Ingredients
-
30 buc -mici ciuperci
-
1/2 cescuta cus-cus
-
1/2 buc lamaie
-
3 fire Marar
-
30 gr branza feta
-
1 gr chili
-
1 gr Piper
-
1 gr Sare
Directions
Ciupercute aperitiv – umplute cu branza feta si cus-cus.
Ciupercute aperitiv – micute, doau cate doua infipte in betisoare de scobitoare. Pot fi servite cu usurinta de pe un platou cu aperitive la o masa festiva.
Ciupercile curatate si fripte pe grill sau tigaie sunt umplute cu un cubulet de branza si cus-cus, punem un capac tot din ciuperca si prindem cu o scobitoare. Cum se fac Ciupercute aperitiv gasiti in pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Indepartam coditele ciupercilor, curatam palariile si le frigem pe grill sau pe tigaie pe ambele parti apoi le lasam pe un platou cu palaria in sus, presaram putina sare. |
2
Done
|
Pasul 2Fierbem 1/2 de cescuta de apa si turnam peste cus-cus, lasam 10-15 min sa se hidrateze, vasul sa fie acoperit. |
3
Done
|
Pasul 3In fiecare palarie de ciuperca punem un cubulet de branza si presaram chili, adaugam putin cus-cus si acoperim cu cealalta palarie. |