Ingredients
-
250 gr Faina
-
200 ml apa
-
20 gr drojdieproaspata
-
300 gr ciuperci
-
1/2 buc Ardei gras rosu
-
1/2 buc ardei iute
-
200 gr sunca de porc extra
-
200 gr sunculita taraneascataiata cuburi
-
100 gr cascavalras
-
4 buc oua
-
1 gr Pipermacinat
-
1 gr Sare
Directions
Pizza casei – pizza cu legume si preparate putin afumate
Pizza casei – am numit-o asa pentru ca am facut-o cu ce avem prin frigider atunci cand ni se facuse pofta de o pizza calda.
Un aluat dospit molicel, framantat cu unt si intins cat mai uniform intr-o tava.
Cum se face o Pizza casei gasiti in pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Facem un aluat din faina, drojdie, apa, sare si putin ulei. Drojdia proaspata se freaca cu putina sare, turnam apa incazita (la temperatura degetului), amestecam si adaugam faina, framantam aluatul cu mana, punem putin ulei si framantam pana avem un aluat molicel care se desprinde usor de mana, il lasam la dospit acoperit cu un prosop. |
2
Done
|
Pasul 2Ciupercile curatate de coaja si coditele le taiem si le sotam putin in tigaie in putin ulei. |
3
Done
|
Pasul 3 |