Ingredients
-
1cescuta cus-cus
-
1/2buc Ardei gras rosu
-
3 fire ceapa verde
-
1 buc castravete
-
1/2 buc ardei iute
-
3 buc rosie
-
1 lingurita Uleifloarea soarelui
-
1 gr Sare
-
1/2 buc lamaie
-
2 lingurite ulei de masline
Directions
Salata de cus-cus cu legume
Salata de cus-cus cu legume – o salata sanatoasa cu putine calorii.
Bogata in fibre si vitamine.
Cum se face o Salata de cus-cus cu legume gasiti in pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Punem la fiert o cescuta de apa cu un praf de sare si o lingurita de ulei, apa clocotita o turnam peste cus-cus si acoperim cu o folie alimentara, lasam 10-15 min sa se hidrateze pentru cus-cus cu boaba mica si 5 min pentru cus-cusul fin, afanam cu o furculita si il lasam sa se raceasca. |
2
Done
|
Pasul 2Amestecam lejer intr-un bol cus-cusul cu ardeiul rosu taiat feliute, castravetele rondele, rosiile felii, ardeiul iute tocat marunt, zeama de lamaie si uleiul de masline, potrivim cu sare si servim. |