Ingredients
-
8 buc pulpe de pui dezosate
-
8 felii pastrama de porc
-
8 felii cascaval
-
3 buc ciuperci
-
1 buc ardei kapia
-
Sare
-
Piper
-
ardei iute macinat
-
250 ml vin alb demisec
Directions
Pulpe de pui dezosate umplute – cu legume la cuptor.
Pulpe de pui dezosate umplute cu legume si gatite la cuptor pot fi servite calde ca fel principal insotite de o garnitura de legume sote sau un morcov caramelizat si o salata de sezon.
Daca s-au racit nici o problema.
Le taiati rondele si le asezati pe un platou pe cateva frunze de salata.
Pulpe dezosate putin batute cu un ciocan pentru snitele, ciuperci, pastrama, cascaval si ardei rosu sunt ingrediente putine cu care puteti prepara Pulpe de pui dezosate umplute condimentate si stopite cu un vin alb.
Aici aflati cum se face reteta Pulpe de pui dezosate umplute cu legume si putina afumatura.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|