Ingredients
-
ingrediente pentru aluat tarta
-
250 gr Faina
-
150 gr unt
-
1 buc oua
-
Sare
-
3 linguri apa rece
-
pentru umplutura
-
100 gr sparanghel
-
3 buc oua
-
100 gr branza de oi
-
200 gr branza proaspata
Directions
Tarta cu sparanghel
Tarta cu sparanghel – o tarta deliciosa, fina cu gust delicat de branza si sparanghel proaspat.
Usor de preparat cu ingrediente putine si proaspete.
Cum se face o Tarta cu sparanghel urmati pasii din reteta.
va recomand si Oua cu sparanghel.
Steps
1
Done
|
Punem untul rece taiat cubulete in faina si amestecam cu degetele, vom avea o compozitie nisipoasa. Adaugati putina sare, un ou si 3 linguri de apa rece, framantati cu mana cateva minute. Aluatul rezultat se acopera cu o folie alimentara si se lasa jumatate de ora la rece. |
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
|
6
Done
|
|