Ingredients
-
pentru aluat
-
500 gr Faina
-
25 gr drojdie
-
2 buc oua
-
250 ml Lapte
-
100 gr Zahar
-
50 gr unt
-
pentru umplutura
-
400 gr proaspata branza de vaci
-
5buc oua
-
200 gr Stafide
-
100 gr Zahar
-
esenta de vanilie
-
pentru uns
-
galbenus de oua
-
Zahar
Directions
Pasca cu aluat de cozonac – preparat traditional
Pasca cu aluat de cozonac – nelipsita pe masa de PASTE.
Este un cozonac in forma rotunda umplut cu branza de vaci si stafide. Aluatul din care se face pasca este aluatul de Cozonac pufos cu cacao si nuci, branza de vaci bine scursa, oua, zahar si arome dupa gust.
Se coace si se taie rece. Pasca se aseaza pe masa alaturi de Cozonac pufos cu cacao si nuci, Drob de miel, Drob de ciuperci, oua rosii, Aperitiv cu branza de capra.
Cum se face Pasca cu aluat de cozonac gasiti in pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Pentru ca Pasca o pregatim doar de PASTE voi face si voi calcula ingredientele pentru Cozonacul pufos cu cacao si nuci si de acolo voi lua aluat pentru pasca. |
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|