Tarta cu sparanghel

Tarta cu sparanghel

Tarta cu sparanghel – o tarta deliciosa, fina cu gust delicat de branza si sparanghel proaspat.

Usor de preparat cu ingrediente putine si proaspete.

Cum se face o Tarta cu sparanghel urmati pasii din reteta.

tarta cu sparanghel - vezi reteta
tarta cu sparanghel – vezi reteta

va recomand si Oua cu sparanghel.

Ingrediente:

apa rece,branza de oi,branza proaspata,Faina,oua,Sare,sparanghel,unt

Cum se face reteta:

Incingem cuptorul la 170 de grade si pregatim o forma rotunda de 26 cm.
Punem aluatul in forma de copt si tapetam cu degetele ridicand putin pe margimi.
Intepam cu o furculita si punem la copt 10 min.

Taiati varful si 2-3 cm din tulpina de sparanghel, tulpinile ramase le taiem rondele si le fierbem 1 min.
Amestecam intr-un bol branza proaspata de vaca, casul de oi putin sarat, ouale batute si rondelele de sparanghel fierte.

Turnam compozitia in forma coapta, nivelam si decoram dupa imaginatie cu varfurile de sparanghel.
Punem forma de tarta in cuptor si coacem 40-45 min pana se rumeneste.

Se poate servi calda sau rece.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *