Drob de miel Drob de miel – preparat culinar specific romanesc, nelipsit de sarbatorile pascale de pe mesele romanilor alaturi de cozonac, pasca si oua rosii in cosulet… Il puteti...
Crochete din conopida la cuptor Crochete din conopida-reteta simpla, delicioase usor de preparat cu ingrediente putine:conopida, telemea, oua si cateva fire de verdeata si cel mai important nu sunt prajite...
Salata cu piept de pui la cuptor – salata de primavara Salata cu piept de pui la cuptor – este o salata cu frunze proaspete de spanac, frunze de salata...
Chiftelute din naut cu sos de usturoi Chiftelute din naut cu sos de usturoi – usor de preparat cu putine ingrediente. Nautul este bogat in fibre si vitamine, are un...
Tocanita cu linte rosie Tocanita cu linte rosie – reteta sanatoasa si plina de vitamine. Se gateste usor si nu necesita multe ingrediente. Tocanita cu linte rosie este un preparat...
Dovlecei umpluti cu branza – bostanei umpluti cu branza Dovlecei umpluti cu branza – aperitiv rapid si sanatos. Usor de preparat acesti Dovlecei umpluti cu branza, dovleceii taiati pe lungime...
Supa crema de dovlecei Supa crema de dovlecei – usor de preparat- recomandata celor mici. Din dovlecei sau bostanei putem face diferite preparate apetisante, gustoase si sanatoase. Va mai recomand...
Ciupercute aperitiv – umplute cu branza feta si cus-cus. Ciupercute aperitiv – micute, doau cate doua infipte in betisoare de scobitoare. Pot fi servite cu usurinta de pe un platou...
Rulada de spanac cu branza Rulada cu spanac si branza-reteta care are la baza spanacul. Bogat in antioxidanti, fibre si vitamine, recomandat a se consuma si in stare cruda la...