Ingredients
-
1 kg cartofi
-
1 buc ceapa rosie
-
2-3 fire ceapa verde
-
1 buc ardei kapia
-
200 gr masline
-
3 buc ridiche rosie
-
zeama de lamaie
-
Sare
-
Piper
-
5 linguri Ulei
Directions
Salata orientala de post
Salata orientala de post – salata primavaratica. O reteta des intanlita in bucatariile tuturor romanilor, usor de preparat si foarte versatila.
Cred ca toti ne aducem aminte de salata orientala facuta de mama in copilarie cu oua fierte, ceapa, cateva masline si castraveti murati, stropita cu ulei si otet. Va recomand o salata orientala de post cu cateva trufandale, frunze de spanac, ridichi si ceapa verde. Fara otet doar cu zeama de lamaie.
Cum se face o Salata orientala de post urmati pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Cartofii se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare. Cam dupa jumatate de ora se incearca cu o furculita, daca nu patrunde furculita cu usurinta in cartof mai lasati la fiert. Cand acestia au fiert se scurg de apa si se lasa la racit. |