0 0
Piept de bibilica la tigaie [GRILL]

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 buc piept de bibilica
marinata
100 ml vin rosu
2 linguri ulei de masline
1 lingura miere de albine
2 linguri sos de soia
5-6 catei usturoi
cimbru
Piper
Sare
chili

Piept de bibilica la tigaie [GRILL]

Cuisine:

    un deliciu

    • 4h si10min
    • Serves 2
    • Easy

    Ingredients

    • marinata

    Directions

    Share

    Piept de bibilica la tigaie [GRILL] – cu legume la cuptor

    Piept de bibilica la tigaie [GRILL] – piept de bibilica marinat 4 ore apoi fript pe grill.

    Carnea de bibilica este considerata o delicatesa, se aseamana cu carnea de vanat. Am lasat cateva ore pieptul la fezandat intr-o marinata din; vin rosu, ulei de masline, miere de albine, sos de soia, cimbru, usturoi, sare, piper, chili. L-am scurs si l-am pus pe tigaia [grill] incinsa.

    Poate va intrebati unde am gasit piept de bibilica ? Am avut o pasare intraga, am oprit pieptul si…. Bibilica la cuptor, daca aveti o pasare intreaga puteti incerca Bibilica umpluta la cuptor..

    Cum se face Piept de bibilica la tigaie [GRILL] urmati pasii din reteta.

    piept de bibilica la tigaie[GRILL]-reteta
    piept de bibilica la tigaie[GRILL]-reteta
    Serviti friptura cu Legume la cuptor, si salata de sezon sau Gogonele murate- Muraturi in saramura.

    Steps

    1
    Done

    Dezosam pieptul de bibilica si il punem intr-o punga. Amestecam toate ingredientele pentru marinata intr-un bol, vinul rosu, sosul de soia, mierea de albine, usturoi pisat, un praf de sare, piper, cimbru,chili si uleiul de masline. Rasturnam compozitia in punga peste piept si lasam la rece 4 ore.

    2
    Done

    Scurgem pieptul de marinata.

    3
    Done

    Si frigem pe tigaia incinsa la foc mijlociu pe ambele parti.

    4
    Done

    Se portioneaza calda si se serveste cu legume la cuptor si salata.
    Pofta buna!

    ChefGeorgeta

    Recipe Reviews

    Average Rating:
    (5)
    Total Reviews: 2
    Milana

    Ai mentionat in reteta "poate va intrebati de unde am luat pieptul de bibilica". Fara sa fac reclama vreunei firme, am gasit in supermarket (si in cel care incepe cu C si in cel cu K, parca si in A, am vazut) sunt si bibilici intregi in niste caserole din plastic, dar si piept separat in ambalaj vidat din acela metalizat auriu. Si pulpe aveau separat. Chiar au inceput sa se gaseasca acum. Daca vreti exact denumirea firmei, puteti sa ma contactati, nu as vrea sa para ca fac reclama aici. Pofta buna! ;)

    ChefGeorgeta

    O friptura mai deosebita, frageda si gustoasa
    O cina deosebita de 8 Martie

    previous
    Bilute cu cirese
    next
    Pilaf de orez de post cu legume si ciuperci
    previous
    Bilute cu cirese
    next
    Pilaf de orez de post cu legume si ciuperci

    One Comment Hide Comments

    Ai mentionat in reteta “poate va intrebati de unde am luat pieptul de bibilica”. Fara sa fac reclama vreunei firme, am gasit in supermarket (si in cel care incepe cu C si in cel cu K, parca si in A, am vazut) sunt si bibilici intregi in niste caserole din plastic, dar si piept separat in ambalaj vidat din acela metalizat auriu. Si pulpe aveau separat. Chiar au inceput sa se gaseasca acum. Daca vreti exact denumirea firmei, puteti sa ma contactati, nu as vrea sa para ca fac reclama aici. Pofta buna! 😉

    Add Your Comment

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here