Rosii cherry murate

Rosii cherry murate la borcan.

Rosii cherry murate in saramura puse in borcane mici usor de manevrat si de depozitat.

O reteta simpla si delicioasa. Ingrediente putine, rosii cherry micute verzi si rozalii, telina cu frunze, sfecla rosie, ardei iute, hrean, usturoi si nelipsita sare mare grunjoasa.

Rosii cherry murate natural fara conservanti fara otet.

Cum se face Rosii cherry murate urmati pasii din reteta.

rosii cherry murate-reteta
rosii cherry murate-reteta

Ingrediente:

ardei iute,hrean,rosii cherry,sare grunjoasa,sfecla rosie,telina,usturoi

Cum se face reteta:

Nu am scris cantitatile, dar dupa ce vom umple borcanele cu legume vom calcula cantitatea de saramura care va fi jumatate din volumul borcanelor.
La un litru de apa o lingura de sare mare (25gr). Saramura se fierbe si se toarna fierbinte in borcane. Pentru a evita spargerea borcanelor puteti sa le puneti pe lama unui cutit. Acoperiti borcanele cu un prosop si dupa ce saramura s-a racit punem capace si depozita-m in camara.
Mici crocante, acrisoare si putin picante asa vor fi cand vom desface un borcan la o friptura.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *