Piept de bibilica la tigaie [GRILL]

Piept de bibilica la tigaie [GRILL] – cu legume la cuptor

Piept de bibilica la tigaie [GRILL] – piept de bibilica marinat 4 ore apoi fript pe grill.

Carnea de bibilica este considerata o delicatesa, se aseamana cu carnea de vanat. Am lasat cateva ore pieptul la fezandat intr-o marinata din; vin rosu, ulei de masline, miere de albine, sos de soia, cimbru, usturoi, sare, piper, chili. L-am scurs si l-am pus pe tigaia [grill] incinsa.

Poate va intrebati unde am gasit piept de bibilica ? Am avut o pasare intraga, am oprit pieptul si…. Bibilica la cuptor, daca aveti o pasare intreaga puteti incerca Bibilica umpluta la cuptor..

Cum se face Piept de bibilica la tigaie [GRILL] urmati pasii din reteta.

piept de bibilica la tigaie[GRILL]-reteta
piept de bibilica la tigaie[GRILL]-reteta
Serviti friptura cu Legume la cuptor, si salata de sezon sau Gogonele murate- Muraturi in saramura.

Ingrediente:

chili,cimbru,miere de albine,piept de bibilica,Piper,Sare,sos de soia,ulei de masline,usturoi,vin rosu

Cum se face reteta:

Scurgem pieptul de marinata.

Si frigem pe tigaia incinsa la foc mijlociu pe ambele parti.

Se portioneaza calda si se serveste cu legume la cuptor si salata.
Pofta buna!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *