Piept de bibilica la tigaie [GRILL] – cu legume la cuptor
Piept de bibilica la tigaie [GRILL] – piept de bibilica marinat 4 ore apoi fript pe grill.
Carnea de bibilica este considerata o delicatesa, se aseamana cu carnea de vanat. Am lasat cateva ore pieptul la fezandat intr-o marinata din; vin rosu, ulei de masline, miere de albine, sos de soia, cimbru, usturoi, sare, piper, chili. L-am scurs si l-am pus pe tigaia [grill] incinsa.
Poate va intrebati unde am gasit piept de bibilica ? Am avut o pasare intraga, am oprit pieptul si…. Bibilica la cuptor, daca aveti o pasare intreaga puteti incerca Bibilica umpluta la cuptor..
Cum se face Piept de bibilica la tigaie [GRILL] urmati pasii din reteta.
Serviti friptura cu Legume la cuptor, si salata de sezon sau Gogonele murate- Muraturi in saramura.
Ingrediente:
chili,cimbru,miere de albine,piept de bibilica,Piper,Sare,sos de soia,ulei de masline,usturoi,vin rosu
Cum se face reteta:
Scurgem pieptul de marinata.
Si frigem pe tigaia incinsa la foc mijlociu pe ambele parti.
Se portioneaza calda si se serveste cu legume la cuptor si salata.
Pofta buna!
Leave a Reply