Gogosi pufoase cu iaurt – gogosi cu lingura Gogosi pufoase cu iaurt – reteta simpla si usor de preparat. Cu 200 gr de iaurt, un ou, faina si esente putem...
Pulpe de pui dezosate umplute – cu legume la cuptor. Pulpe de pui dezosate umplute cu legume si gatite la cuptor pot fi servite calde ca fel principal insotite...
Sos de hrean cu smantana – usor, rapid si sanatos. Sos de hrean cu smantana este un sos cremos si gustos. Hreanul este o leguma perena, cultivata pentru radacinile carnoase...
Branzoaice la tigaie sau Poale-n brau Branzoaice la tigaie – gogosi umplute cu branza dulce sau sarata. Nu vi s-a facut pofta de Branzoice la tigaie ? Cred ca multi...
Ostropel de vita Ostropel de vita cu vin rosu merge perfect intr-o zi de toamna dupa o zi de cules langa cei dragi. Reteta de ostropel de vita fragezit cu...
Branza de oi la borcan-sterilizat pentru iarna Branza de oi la borcan pentru iarna, sterilizata in bain-marie, retata simpla, se mentine foarte bine si nu se strica. Casul de oaie...
Fasole galbena pastai cu carne de porc Fasole galbena pastai cu carne de porc. Acest fel pricipal se poate prepara in toate anotimpurile cu pastai proaspete vara si congelate iarna....
Socata de casa – bautura racoritoare acidulata Socata de casa este o bautura parfumata, gustoasa si acidulata. Se prepara din flori de soc proaspete si bine inflorite, zahar si lamaie....
Cod prajit – cod pane prajit in tigaie Cod prajit – reteta simpla si usor de preparat. Codul este un peste alb, ferm cu putina grasime. Este delicios invelit in...