Ingredients
-
10 buc ciuperci
-
30 gr kaizer
-
30 gr cascaval
-
1/2 Ardei gras rosu
-
2 gr Sare
-
2 gr Piper
-
2 linguri Ulei
Directions
Ciuperci umplute – aperitiv
Ciuperci umplute – usor de preparat, ingrediente putine.
Cateva palarii marisoare de ciupeci, un ardei rosu, kaizar si cascaval, aranjate intr-o tava la cuptor.
Combinatie perfecta, gust bun si culoare.
Cum se fac Ciuperci umplute urmati pasii din reteta.
Steps
1
Done
|
Pasul 1Curatam ciupercile de partea exterioara si inlaturam coditele (pe acestea le putem folosi la alt preparat). |
2
Done
|
Pasul 2Intoarcem ciupercile cu palaria in sus, presaram putina sare si punem cateva cubulete de preparate si ardei deasupra, condimentam cu sare si piper. |
3
Done
|
Pasul 3Ciupercile astfel umplute le asezam in tava unsa cu ulei si le punem in cuptor la foc mijlociu. |