0 0
Ciuperci umplute

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
10 buc ciuperci
30 gr kaizer
30 gr cascaval
1/2 Ardei gras rosu
2 gr Sare
2 gr Piper
2 linguri Ulei

Ciuperci umplute

Combinatia perfecta, gust si culoare.

  • 40 min
  • Serves 3
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Ciuperci umplute – aperitiv

Ciuperci umplute – usor de preparat, ingrediente putine.

Cateva palarii marisoare de ciupeci, un ardei rosu, kaizar si cascaval, aranjate intr-o tava la cuptor.

Combinatie perfecta, gust bun si culoare.

Cum se fac Ciuperci umplute urmati pasii din reteta.

ciuperci umplute -reteta
ciuperci umplute -reteta

 

Steps

1
Done

Pasul 1

Curatam ciupercile de partea exterioara si inlaturam coditele (pe acestea le putem folosi la alt preparat).
Ardeiul, cascavalul si kaizerul le taiem cubulete.

2
Done

Pasul 2

Intoarcem ciupercile cu palaria in sus, presaram putina sare si punem cateva cubulete de preparate si ardei deasupra, condimentam cu sare si piper.

3
Done

Pasul 3

Ciupercile astfel umplute le asezam in tava unsa cu ulei si le punem in cuptor la foc mijlociu.
Sant gata cand cascavalul se topeste si ciupercile sunt moi.
Se pot servi calde sau reci.

ChefGeorgeta

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
ChefGeorgeta

Ciuperci umplute - servite calde sau reci sunt foarte bune.

previous
Paine de casa cu seminte
next
Ficatei de pui sote cu orez si legume
previous
Paine de casa cu seminte
next
Ficatei de pui sote cu orez si legume

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here