0 0
Pastrav la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Pastrav la cuptor

  • 50min
  • Serves 2
  • Easy

Directions

Share

Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor cu cartofi. O reteta simpla si dietetica de pastrav la cuptor. Am facut aceasta pastrav la cuptor pentru o cina in familie.

Pastrav la cuptor
Pastrav la cuptor

Ingrediente :

  • 400g cartofi 
  • măsline     
  • 1 cățel de usturoi, tocat     
  •  patrunjel, frunze tocate
  • 2 linguri ulei de măsline     
  • zeama de la o jumătate de lămâie     
  • 1 pastrav, eviscerat
  •  vin alb

Mod de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 100C. Se gatesc cartofii în apă clocotită timp de aproximativ 10 minute, se taie în felii groase, apoi se răcește. Într-un castron, aruncați cartofii cu măsline, usturoi, jumătate de patrunjel mărunțit, jumătate din uleiul de măsline, coaja de lamaie și sare și piper.   
  2. Se condimentează peștele și se pune pătrunjel în cavitate. Puneți peștele deasupra cartofilor și clătiți cu restul de ulei de măsline. Coaceți timp de 15 minute până când cartofii încep să se faca. Se toarnă vinul, apoi se întoarce în cuptor timp de 10 minute până când cartofii se rumenesc și peștele se gătește.     
  3. Scoateți tava din pe cuptor, împrăștiați restul de patrunjel și aduceți tava la masă.

Pofta buna!

Alina Retete

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Mancare de fasole verde
previous
Mancare de fasole verde
Ciorba de urzici
next
Ciorba de urzici
Mancare de fasole verde
previous
Mancare de fasole verde
Ciorba de urzici
next
Ciorba de urzici

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here