Directions
Dulceata de capsuni rapida
Dulceata de capsuni simpla si gustoasa. Aceasta dulceata de capsuni este de departe cea mai ușoară rețetă pe care am găsit-o fără sa folosesc pectină. Dulceata de capsuni este moale si delicioasa.

Ingrediente:
- 900g de capsuni proaspete
- 500g de zahar
- suc de lamaie
Mod de preparare:
Într-un castron larg, zdrobiți căpșunile până când aveți 4 căni de piure de capsuni. Într-o cratiță cu fund subțire, amestecați împreună căpșunile, zahărul și sucul de lămâie. Se amestecă la foc mic până când zahărul este dizolvat. Creșteți căldura și aduceți amestecul la o fierbere totală. Se fierbe, amestecând des, până când amestecul ajunge la 105 grade C. Transferați în borcane sterile fierbinți, lăsând spațiul capului de 0.5cm si 1cm și etanșați.