Dovlecei umpluti – cu piept de pui Dovlecei umpluti preparati in cuptor cu piept de pui. Nu este o reteta greu de preparat. Dovlecelul se taie pe lungime si se...
Legume la cuptor cu branza brie Legume la cuptor cu branza brie– reteta usor de preparat cu cartofi fierti taiati rondele, ardei si dovlecei proaspeti, oua si branza Brie toate...
Chiftelute grecesti din cartofi si branza Chiftelute grecesti din cartofi- usor de preparat cu putine ingrediente: cartofi fierti, branza Feta, oua, verdeata si zeama de lamaie. Mici si delicioase aromate...
Bors de perisoare – perisoare pufoase Bors de perisoare – perisoare din carne de porc, bors acru si legume proaspete daca este vara. Iarna voi pune Zarzavat cu sare pentru ciorbe...
Supa de fasole cu costita afumata Supa de fasole cu costita afumata este un preparat ROMANESC, supa dulce si delicioasa. Numai buna in zi de post dar fara afumatura, cu...
Sarmalute in foi de varza cu soia Sarmalute in foi de varza cu soia – reteta des gatita in perioada de post. Se impart in AJUNUL CRACIUNULUI impreuna cu turte...